PRIJAVA

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeZAVOD PIP - PRAVNI IN INFORMACIJSKI CENTER MARIBOR48550
LokacijaMaribor
Telefon02 234 21 38

Zavod PIP je neprofiten zavod zasebnega prava za opravljanje dejavnosti s področja pravnega svetovanja in pravne pomoči, informiranja o Evropski uniji ter razvoja nevladnih organizacij. S srcem in dušo skrbimo za mladinske projekte in programe, kjer nudimo mnoga izobraževanja, delavnice in usposabljanja. Delovanje zavoda pri izvajanju svetovalnih, izobraževalnih in podpornih storitev se odraža v kakovosti, strokovnosti in neodvisnosti. Delo Zavoda temelji na visokih strokovnih kriterijih, ki jih zaposleni pridobivajo s stalnim strokovnim izobraževanjem. Pri svojem delu spoštujemo vse zajamčene človekove pravice in svoboščine ter pravice, ki gredo posameznikom v skladu z načelom poštenja in pravičnosti ob spoštovanju načela neodvisnosti in nepristranskosti.

Poslanstvo
Zavod PIP vzpodbuja in skrbi za razvoj pravne misli in iskanje naprednejših, bolj demokratičnih in humanih rešitev. S svojim delom poskušamo prispevati k utrditvi pravne varnosti posameznika in nevladnih organizacij ter k boljši osveščenosti o njihovih pravicah in dolžnostih. Naše glavno vodilo je varovanje temeljnih človekovih pravic in svoboščin ter zavzemanje za pravno in socialno državo. Prizadevamo si za krepitev civilnega dialoga v družbi, tako da ozaveščamo ljudi in organizacije o aktualnih procesih v družbi in spodbujamo njihovo vključevanje v le-te.

Vizija
Naša glavna misija je postati nepogrešljiv element pravne varnosti in razvijalec skupnosti s podpornim okoljem za posameznike in nevladne organizacije ter omogočati naše storitve vsem, ki jih potrebujejo. Verjamemo, da z našo delovno etiko, visokimi kriteriji dela ter spoštovanjem človekovih pravic in svoboščin, puščamo na današnji družbi svoj pečat. Radi predajamo svoje znanje in ustvarjamo skupnost, ki velja za stičišče mladih.

Vendar nismo le Zavod PIP – smo ekipa strokovnjakov, ki z

Naslov:
Gosposvetska cesta 86
2000 Maribor

Kontakt:
Miha Šimon
T: 02 234 21 38
E: miha.simon@zavodpip.si

Splet:
www.zavodpip.si
Socialna omrežja:
https://www.facebook.com/zavodPIP/

Področja delovanja:
Človekove pravice
Ranljive skupine
Vzgoja in izobraževanje
Otroci in mladi
Tujci

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

041 481 246

02 300 78 70

info@pekarnamm.org

mb.prostovoljstvo@pekarnamm.org

www.pekarnamm.org

Vsak delavnik od 10.00 do 18.00

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki