PRIJAVA

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo IndiJanez48511
LokacijaMaribor
Telefon031 850 500

Društvo IndiJanez je eno izmed najdejavnejših društev v Sloveniji na področju mladine, kulture, zdravja in socialnega varstva. Mladim ponujamo širok nabor delavnic, programov in drugih vsebin, ki naslavljajo njihove potrebe doma, v šoli in v prostem času, v okviru kulturnih dejavnosti pa prispevamo k soustvarjanju in vzdrževanju nepogrešljive umetniške scene v KC Pekarna.

MC Pekarna je multifunkcijski prostor, kjer društvo izvaja različne aktivnosti na področju kulture, mladine, sociale in umetnosti. Klubski del se ponaša z neodvisnim koncertnim programom, ki ga označujejo slogovna inovativnost in diverziteta ter pripadnost alternativnim glasbenim žanrom, pridružujejo pa se mu tudi kulturno-umetniške dejavnosti. Ključnega pomena so tudi vsebine za mlade: MC Pekarna poleg klubskega prostora deluje tudi kot mladinski center, ki mladim ponuja brezplačne in nekomercialne možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa.

V zadnjih letih se društvo z različnimi trajnostnimi programi krepi na področjih sociale in psihološke pomoči. Naš najobsežnejši program je Center Šteker, ki se ukvarja s prekomerno rabo zaslonskih tehnologij in drugimi nekemičnimi zasvojenostmi. Gre za prvi brezplačni specializirani program v severovzhodnem delu Slovenije, ki nudi celostno obravnavo na omenjenih področjih v obliki preventive in kurative.

Sodelujemo z izobraževalnimi in raziskovalnimi ustanovami, strokovnimi institucijami s področij delovanja in vladnim sektorjem.

Naslov:
Ob železnici 16
2000 Maribor

Kontakt:
Matej Behin
T: 031 850 500
E: pisarna@indijanez.si

Splet:
indijanez.si
Področja delovanja:
Kultura in umetnost
Zdravje
Otroci in mladi

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

041 481 246

02 300 78 70

info@pekarnamm.org

mb.prostovoljstvo@pekarnamm.org

www.pekarnamm.org

Vsak delavnik od 10.00 do 18.00

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki