PRIJAVA

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo za avtizem DAN! Maribor48498
LokacijaMaribor
Telefon031 320 401

Z aktivnostmi društva želimo izboljšati položaj avtističnih oseb v vsakodnevnem življenju, v družbi ter dvigniti njihovo samopodobo, olajšati položaj staršem in v okolju kot tudi spremeniti njihove vedenjske navada.

Aktivnosti društva DAN Maribor 2023:

Društvo pomaga družinam otrok z avtizmom pri informiranju o obravnavah, problemih in novostih s področja avtizma. Pomoč je v obliki svetovanja o obstoječih terapijah, dietah, dajanja napotkov glede programov za avtiste, strokovnjakih iz področja avtizma... Prizadevamo si, da bi se takšen način dela uveljavil tudi v Sloveniji (sodelovanje z zdravniki, ministrstvi, izobraževalnimi ustanovami, svetovalci na domu, pojavljanjem v javnosti...). Seveda pa s svojim delovanjem želimo o pereči problematiki seznaniti tudi širšo družbeno javnost, ki je žal o avtizmu še zmeraj premalo poučena. Na naše uporabnike se gleda kot na marginalno skupino, velikokrat tudi zavoljo nepoznavanja zatečenega problema. Veliko je tudi nestrpnosti do naših, vedenjsko drugače naravnanih otrok, kar se kaže v distanciranju družbe.

Z aktivnostmi želimo izboljšati položaj otrok v družbi ter dvigniti njihovo samopodobo kot tudi spremeniti njihove vedenjske navada.

Naslov:
Finžgarjeva 21
2000 Maribor

Kontakt:
Sabina Herle
T: 031 320 401
E: sabina.herle@siol.net

Področja delovanja:
Zdravje
Otroci in mladi

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

041 481 246

02 300 78 70

info@pekarnamm.org

mb.prostovoljstvo@pekarnamm.org

www.pekarnamm.org

Vsak delavnik od 10.00 do 18.00

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki