PRIJAVA
Kako pomagati pri poplavah?

Na Slovenski filantropiji spremljajo izredne razmere po državi in pozivajo vse zainteresirane posameznice_ke k registraciji pripravljenosti za pomoč pri odpravljanju posledic poplav. Glede na navodila Uprave RS za zaščito in reševanje ter potrebe posameznikov vas bodo povabili k sodelovanju.

Ob tem prosijo vse, da se na teren ne odpravljajte sami oz. ne dostavljate materialne donacije brez vnaprejšnjega dogovora z njimi, s štabom civilne zaščite ali lokalnimi organizacijami! Trenutno za vse nujne stvari skrbi civilna zaščita (vojska, policija, gasilci…), prostovoljska pomoč pa bo potrebna v prihodnjih dneh. Prosimo za potrpežljivost, upoštevanje navodil pristojnih in predvsem poskrbite za svojo varnost.

Prostovoljsko delo bo potekalo na organiziran način, zagotovljena bo določena podpora. Od vas pričakujejo odgovornost in spoštovanje navodil. Kako deluje prostovoljsko delo v kriznih situacijah, si lahko pogledate v videu.

Materialne pomoči trenutno ne zbirajo!

Poleg interesa za prostovoljsko pomoč pa zbirajo tudi sredstva za stroške, ki bodo nastali z njihovimi akcijami.


Svojo pripravljenost za pomoč lahko izkažete z izpolnitvijo obrazca ali donirate sredstva za stroške, ki bodo nastali s prostovoljskimi akcijami na povezavi.

 

Naslovne-za-SF-spletno



Avtor: Pekarna Magdalenske mreže Maribor

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:




KONTAKT

041 481 246

02 300 78 70

info@pekarnamm.org

mb.prostovoljstvo@pekarnamm.org

www.pekarnamm.org

Vsak delavnik od 10.00 do 18.00

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki