PRIJAVA
Spletno izobraževanje (Ne)varnost na spletu za mlade

V sredo, 22. 11. 2023, te ob 16.00 vabimo na spletno delavnico (NE)varnost na spletu za mlade, ki jo v okviru konzorcija Povezani v prostovoljstvo organiziramo s Slovensko filantropijo in Društvom za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto.

Vsebine na delavnici so prilagojene mladim, ki ste vešče_i uporabe internetnih tehnologij in socialnih omrežij ter jim namenite tudi veliko svojega časa. Prav zato pa je še posebej pomembno, da se zavedate varne in učinkovite rabe spletnih tehnologij in socialnih omrežij.

Delavnica bo pokrila ključna področja, kot so uporaba sodobnih družbenih omrežij, načine delovanja socialnih orežji, obdelavo in zbiranje informacij, spletno oglaševanje in načine posredovanja vsebin, da so všečne in zanimive za ciljna občinstva.

Dotaknili se bomo učinkovite rabe platform, kot so Instagram, Facebook, TikTok, Google My Business in druge ter se seznanili z orodji za oblikovanje in ustvarjanje vsebin, ki izstopajo in pritegnejo pozornost. Govora bo tudi o orodjih AI in situacijah, ko si lahko z njimi pomagamo pri želenih opravilih.
Tekom delavnice bodo prikazane preproste in praktične rešitve, ki so dostopne tudi tistim brez predhodnega znanja programiranja in oblikovanja ter izpostavljene pasti digitalne vseprisotnosti, spletnega oglaševanja in pomen pogojev uporabe različnih platform in aplikacij.

Delavnica bo interaktivna, poudarek bo na potrebah in konkretnih vprašanjih zato bomo zelo veseli vašega aktivnega vključevanja.

Število mest je omejeno zato te vabimo k takojšnji prijavi! Prijavitš se lahko do torka, 21. 11. na povezavi.

 Avtor: Pekarna Magdalenske mreže Maribor

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

041 481 246

02 300 78 70

info@pekarnamm.org

mb.prostovoljstvo@pekarnamm.org

www.pekarnamm.org

Vsak delavnik od 10.00 do 18.00

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki