PRIJAVA

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPROSTOVOLJSTVO NA FESTIVALU ART KAMP 2024100687
OrganizacijaZavod MARS Maribor
LokacijaMestni park Maribor
datum_objave20.05.2024
Opis dela Si želiš postati del zgodbe ART KAMPa 2024, Zelenega festivala ustvarjalnosti za družine in otroke vseh starosti? Postani naš prostovoljec, prostovoljka!

O FESTIVALU:
Art kamp nas na promenadi, tratah in poteh Mestnega parka Maribor, od 21. do 30. junija, vsak dan med 9. in 20. uro, pogosti s kulturo, z umetnostjo, z znanostjo, s športom, z rekreacijo in zabavo.
Art kamp je velika družina, v kateri sodeluje okoli 500 mentorjev, sodelavcev in prostovoljcev. Skupaj rastemo, cvetimo in se radostimo. Pri izvedbi programov so nam v veliko pomoč posamezniki, ki se vključujejo s prostovoljskim delom, zato vabimo, da se na poziv odzovete vsi, ki bi si želeli postati prostovoljci in prostovoljke na festivalu Art kamp!

KAJ BOMO POČELI IN KOGA IŠČEMO:
Področja, kjer boste lahko nabirali neprecenljive izkušnje, se med seboj razlikujejo (npr. ustvarjalne delavnice, pomoč v zaodrju, informiranje obiskovalcev, tehnična podpora …), tako po naravi dela kot po delovnem času. Delali boste v enem od sklopov, zaželeno ves čas festivala ali vsaj 5 dni. Opise sklopov najdete tukaj: https://www.marsmaribor.org/wp-content/uploads/2024/05/Opis-sklopov-AK-2024.pdf.

IZOBRAŽEVANJE IN PRIPRAVE:
Pred pričetkom prostovoljskega dela bomo povabili na izobraževanje za prostovoljce, ki bo potekalo v ponedeljek, 17. 6., med 17. in 19. uro v mestnem parku.
Udeležili se boste tudi praktičnih priprav na prostovoljsko delo v tednu pred festivalom (17.–20. junij), kjer bomo skupaj pripravljali scenografijo festivala. Udeležba na izobraževanju in v enem izmed terminov praktičnih priprav je obvezna in pogoj za sodelovanje na festivalu, saj se bomo na tak način spoznali in uskladili naša pričakovanja za skupno delo.

V ZAMENO ZA VAŠ ČAS IN DOBRO VOLJO VAM PONUJAMO:
Prostovoljstvo na festivalu poteka pod okriljem Zavoda MARS Maribor. Pred pričetkom festivala bomo sklenili dogovor o prostovoljskem delu, povrnili vam bomo potne stroške v višini javnega prevoza ter malico, v kolikor boste prisotni več kot v enem terminu dnevno. Po zaključku pa boste prejeli tudi potrdilo o prostovoljskem delu, kar je za mnoge odlična delovna referenca.

PRIJAVE:
Prijave sprejemamo do 16. 6., preko prijavnice, ki se nahaja tukaj: https://forms.gle/xxN9XULUCg1GjB256.


Veselimo se srečanja z vami, sodelovanja in nepozabnih doživetij!
Ekipa Zavoda MARS Maribor


Primerno za : Posameznike, Mladoletne, Družine, Skupine, Tujce, Kratkotrajno delo


Področja dela : Kultura in umetnost, Šport in rekreacija, Ranljive skupine, Narava in živali, Vzgoja in izobraževanje, Zdravje, Otroci in mladi


Oblika dela : Animacija, Drugo, Informiranje, Izobraževanje, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Pomoč pri organizaciji in izvedbi taborov letovanj, Priprava in izvedba projektov, Raziskovanje, Vodenje (skupin, delavnic za samopomoč)


Pričakovane izkušnje : V ekipo vabimo radovedne, samostojne, praktične in komunikativne posameznike s čutom za delo z ljudmi in željo po aktivnem soustvarjanju festivala. Dobrodošli ste mladi od 15 leta naprej in starejši posamezniki, ki ste pripravljeni z nami preživeti vsaj 5 festivalskih dni.


Trajanje dela : 17.-30. junij 2024


Št. ur na teden : cca 30


Kontakt : Tanja Veber   |  T: 031 257 508   |  E: tanja.veber@gmail.comVeljavnost objave : 20.05.2024 - 20.07.2024

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

041 481 246

02 300 78 70

info@pekarnamm.org

mb.prostovoljstvo@pekarnamm.org

www.pekarnamm.org

Vsak delavnik od 10.00 do 18.00

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki