PRIJAVA

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaVodenje skupine otrok na letovanju v Poreču ali na Pohorju100201
OrganizacijaZveza prijateljev mladine Maribor
LokacijaPoreč (Hrvaška) in Pohorje (Maribor, Slovenija)
datum_objave26.05.2023
Opis dela

V vsaki izmeni letovanj v Vzgojno izobraževalnem in rekreativnem centru (VIRC) Poreč je lahko do 300 otrok, izmene vodijo izkušena pedagoška vodstva.

Prostovoljec ''vzgojitelj'' ima na letovanju svojo skupino 10 do 12 otrok in 11 dni zanje v celoti skrbi. Poleg tega pripravi in izvede vsaj 3 dejavnosti, ki so namenjene celotni izmeni (delavnice/večerni program/športne vsebine), večina se jih pripravi že na sestankih posameznih izmen pred odhodom na letovanje.

Na letovanjih lahko delate tudi kot športno-rekreativni vzgojitelj, ki nima skupine otrok, ampak organizira in vodi športno-rekreativne vsebine ter druge dejavnosti po dogovoru s pedagoškim vodstvom.

POJASNILO: Naše prostovoljce na letovanjih imenujemo ''vzgojitelji_ce'', vendar za nobeno delo NI POGOJ VZGOJITELJSKA IZOBRAZBA.

K sodelovanju vabimo prostovoljce, ki bi kot vodje skupin (''vzgojitelji''), ''športno rekreativni vzgojitelji'' ali ''vzgojitelji za psihosocialno podporo'' želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na Pohorju ali v Poreču.

V vse izmene še posebej vabimo:
• športno-rekreativne vzgojitelje,
• vzgojitelje za fantovske skupine,
• vzgojitelje in vzgojiteljice, ki imajo izkušnje z delom z otroki s posebnimi potrebami,
• v 4. izmeno VIRC Poreč še posebej vzgojitelje in vzgojiteljice, ki imajo izkušnje z vodenjem skupin mladostnikov (je tudi srednješolska izmena).


Primerno za : Posameznike, Skupine


Področja dela : Šport in rekreacija, Otroci in mladi


Oblika dela : Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Pomoč pri organizaciji in izvedbi taborov letovanj, Spremljanje


Pričakovane izkušnje :

Ni pomembna strokovna usmerjenost, status ali spol, pomembno je, da izpolnjujete spodaj navedene pogoje, da imate potrebne sposobnosti in izkušnje za samostojno vodenje skupine otrok ter ste pripravljeni nekaj svojega prostega časa nameniti počitniškim programom za otroke. OD PROSTOVOLJK IN PROSTOVOLJCEV PRIČAKUJEMO (pogoji): – polnoletnost in najmanj srednješolsko izobrazbo – dokončana srednja šola že ob prijavi (V. stopnja)...


Trajanje dela : Ena izmena traja 11 dni, sodelujete lahko v več izmenah


Št. ur na teden : 24/dan


Kontakt : Marina Škrubej, referat za letovanje   |  T: 02 229 69 14 in 040 433 766   |  E: referatzpm@zpm-mb.siVeljavnost objave : 26.05.2023 - 26.07.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

041 481 246

02 300 78 70

info@pekarnamm.org

mb.prostovoljstvo@pekarnamm.org

www.pekarnamm.org

Vsak delavnik od 10.00 do 18.00

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki