PRIJAVA
Obeležitev Mednarodnega dneva prostovoljstva

V duhu mednarodnega dneva prostovoljstva (5. 12.), članice mreže Prostovoljstvo v Mariboru obdarujemo z nečim, kar bo spremljanje in beleženje prostovoljskega dela močno olajšalo.

Slovenska filantropija, Pekarna Magdalenske Mreže Maribor in Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo Mesto, smo razvili novo spletno aplikacijo za evidentiranje dela prostovoljcev EVI!

Aplikacija EVI bo pri evidentiranju dela prostovoljcev nova najboljša prijateljica. Z EVI bomo vse prostovoljske ure vnesli hitro in učinkovito, poleg tega nam bo omogočila tudi hitro ustvarjanje poročil za financerje in AJPES in celo samodejno kreiranje grafov, da bomo lahko učinkovitost prostovoljskega dela naše organizacije potencialnim donatorjem in financerjem prikazali vizualno, tudi če nam uporaba tehnologije sicer ni najbolj blizu.

To pa sploh še ni vse! Z EVI bomo lahko prostovoljske dogovore sklepali in podaljševali kar na daljavo, potrdila o opravljenem prostovoljskem delu pa bomo lahko ustvarili in prostovoljcem poslali v pičlih nekaj minutah!

EVI je naslednica aplikacije PerunPro, ki jo več kot 550 organizacij v Slovenski mreži prostovoljskih organizacij uporablja za evidentiranje prostovoljskih ur že od leta 2011. Aplikacijo smo temeljito prenovili in jo nadgradili s številnimi funkcijami, ki vam bodo pomagale k boljši učinkovitosti in vas nekoliko razbremenile dolgočasnega in časovno potratnega birokratskega dela.

Predstavitev in usposabljanje za organizacije v mreži "Prostovoljstvo v Mariboru" pripravljamo v petek, 8. 12., med 10.00 in 11.30. Usposabljanje bo potekalo preko Zooma, povezavo vam bomo poslale_i ob prijavi. Prijavite se lahko do srede, 6. 12., na: info@pekarnamm.org.


Mreza_Prostovoljstvo_v_Mariboru

 Avtor: Pekarna Magdalenske mreže Maribor

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

041 481 246

02 300 78 70

info@pekarnamm.org

mb.prostovoljstvo@pekarnamm.org

www.pekarnamm.org

Vsak delavnik od 10.00 do 18.00

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki